Verhuisman Baarn voor verhuisbanden

verhuisbanden

Verhuisman & Zn is een fabrikant van verhuisbandtransporteurs voor verhuisbedrijven. Al meer dan 50 jaar worden bij ons transportbanden gefabriceerd. U koopt dus rechtstreeks bij de fabrikant. Vakkennis en klantgericht (mee)denken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast kunnen wij zeer snel offertes aanbieden en korte levertijden hanteren. U heeft dezelfde dag de offerte in huis. Door vervoersdienst worden onze transportbanden bovendien franco geleverd (NL).

Deze website geeft een globaal overzicht van de transportbanden die wij leveren voor Nederlandse verhuisbedrijven. U bent natuurlijk welkom op ons bedrijf, zeer centraal gelegen in Baarn, om U een indruk te geven. Tevens kunnen wij U per fax van een groot aantal modellen foto’s laten zien zodat U onmiddellijk een indruk krijgt. Verhuisman & Zn Verhuisbandtranporteurs levert transportbanden voor een enorm scala aan produkten. Hierbij kunt U denken aan zand, grind, granen, hout, stenen en alle soorten stortgoederen, maar ook aan stukgoederen: dozen, zakken, kisten.

Op deze site kunt U alle informatie vinden over de diverse produkten en diensten die Verhuisman & Zn U kan leveren. Klik hierboven voor de foto’s met voorbeelden van onze verhuisbandtransporteurs.