Thuisrestaurant nu ook te bestellen

thuisrestaurant-drink-and-dine

Wilt u luxe dineren, maar een lekker sigaretje na het eten? Wilt u een avondje dineren met uw sigarenclub? Wilt u tijdens het diner Luciano Pavarotti of juist de meezingers van André Hazes op flink volume? Bij u thuis kan het allemaal, en daar kunt u nu ook heerlijk uit eten! Restaurant Elkaar & Eau de Vie serveren u vanaf 8 personen een exclusief vijfgangen diner met passende wijnen, voor € 99,50 per persoon. Gewoon bij u thuis!

In dit arrangement serveren wij een bruisend aperitief met amuse, exclusief vijfgangen diner passend bij het seizoen en een op het menu afgestemde wijnarrangement. Een complete avond uit dus, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis, informeren wij u over de mogelijkheden en bespreken wij met u uw wensen voor het diner. U kunt het arrangement naar keuze uitbreiden met een borrel vooraf, oesters met champagne of een lekker kaasplateau met een portje.

Ook kijken we samen met u of de eettafel groot genoeg is, u voldoende stoelen heeft en of onze kok nog extra materiaal nodig heeft. Net als eventuele extra spullen kunnen wij voor u ook bloemen en kaarsen in de juiste kleurstelling verzorgen. Geheel conform uw wensen.

Dat is Onsrestaurantbijuthuis.nl. Uit, zoals u dat wilt!