Slotenmakers Amsterdam, altijd en overal

veiligheidssloten noodservice

U heeft een probleem. Of het nu gaat om een deur die niet goed sluit, een kapot slot, een kapotte sleutel, inbraakschade, verloren sleutels of een dichte deur met uw enige sleutel aan de binnenkant van die deur: bel ons nummer en we bieden u de helpende hand. Ook als u nieuwe of andere cilinders wilt voor uw sloten van uw woning, dan kan de slotenmaker in Amsterdam West u helpen. We beschikken over een ruim assortiment cilinders en sloten van allerlei merken. Wilt u al uw sloten bedienen met één sleutel? Ook dat kan geregeld worden.

Sloten en hang- en sluitwerk

We kunnen u een ruim assortiment bieden aan hang- en sluitwerk van diverse merken. We werken uitsluitend met materialen voorzien van SKG-** of SKG-*** certificaat. Al ons materiaal voldoet dus aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Aan u de keuze of u de sloten met of zonder certificaat wilt.

Of u nu een 3-punts veiligheidsslot wilt, of dat u extra oplegsloten wilt, wij kunnen ze leveren. Zo hebben we bijvoorbeeld ook cilinders met een zgn. “nood- en gevarenfunctie”. Bij deze cilinder kan er altijd een sleutel van buitenaf in het slot gestoken worden, ook als er een sleutel aan de binnenkant van het slot zit.

Noodservice

Op ieder moment van de dag kunt u te maken krijgen met problemen met uw slot. We hebben hier alle begrip voor en daarom staat ook de slotenmaker in Amsterdam Noord dag en nacht klaar om u te helpen. Of u ons nu op maandagmiddag 14.00u belt of op 1e Kerstdag om 20.00u: wij zijn er om u te helpen. Of u nu een kleine klus heeft (bijvoorbeeld reparatie van een vastzittend slot) of dat u een grotere klus heeft (bijvoorbeeld inbraakschade), we staan klaar om u te helpen. Binnen een half uur zijn we ter plaatse.

Uw veiligheid en uw sloten zijn onze passie!