Huis kopen met makelaar Leusden

huis-kopen-sleuteloverdracht

Op deze site hebben wij onze mogelijkheden in dienstverlening overzichtelijk weergegeven. Wij hopen met deze unieke site op het gebied van de makelaardij binnen de regio Eemland u een idee te geven hoe wij werken en wat onze overige activiteiten zijn. Tevens geven wij u een indruk van gemeente Leusden als fijnewoonplaats in de provincie Utrecht. Een huis kopen heeft niet alleen te maken met de woning op zich, maar ook met de omgeving waarin u leeft, werkt en woont. Veel kijk- en leesplezier!

Wanneer u op zoek bent naar een kantoor met korte lijnen, duidelijke taal en een aantrekkelijk tarief dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze courtage is ook duidelijk. Wij berekenen geen kosten voor advertenties, geen kosten voor opmaak, geen kosten voor aanmelden op de NVM beurs en het plaatsen op internet is ook GRATIS. Tevens zullen wij geen intrekkingskosten rekenen op het moment wanneer de woning niet is verkocht binnen 6 maanden. Dus wanneer uw woning niet is verkocht binnen een periode van 6 maanden dan betaald u GEEN COURTAGE. Vraag naar de voorwaarden.

Mocht u op zoek gaan naar een nieuwe woning dan kunt u zich bij ons gratis inschrijven voor het totale woning aanbod. Dit is makkelijk voor u en schept geen verplichtingen. Wanneer u een taxatie nodig heeft voor aankoop van een woning of voor een financierings aanvraag dan verzorgen wij graag. Indien dit nodig is, binnen 24 uur, u kunt op ons rekenen.

Achterveld.

Binnenkort hebben wij een woon etalage in Achterveld. Aan de Hessenweg kunt u ons totale aanbod vinden uit de regio en natuurlijk ook de woningen die wij te koop hebben of krijgen in Achterveld. Eindelijk een makelaar die ook denkt aan Achtervelders die hun woning te koop willen aanbieden in hun eigen omgeving. Wij houden u op de hoogte van deze ontwikkeling.

We maken gebruik van de beste en nieuwste communicatie middelen, zijn goed bereikbaar en hebben een prima locatie midden in het centrum van Leusden met voldoende parkeermogelijkheden. Loopt u gerust eens binnen bij ons nieuwe kantoor en laat u vrijblijvend informeren over onze accurate dienstverlening. Een kopje koffie staat altijd voor u klaar. Wij stellen uw komst zeer op prijs.